Projectmanager-Teamleider installatietechniek (m/v/x) - Rotterdam

Projectmanager-Teamleider installatietechniek (m/v/x) - Rotterdam

Engineer Inspirational Solutions!

Type of contract
Permanent
Grade
Associate
Area of Expertise
Building Environment
Region
Europe
Office / Project Location
Rotterdam
Ref No
5463

Vandaag bijdragen aan duurzamere, gezondere en betere gebouwen, een belangrijke missie van Buro Happold, en van jou. Dat doen wij met bijna 2.000 man wereldwijd in tal van disciplines, sectoren en projecten, ook vanuit Nederland.
In onze Rotterdamse locatie hebben wij een positie voor een projectmanager-teamleider, met een sterke focus op klantrelaties, conceptontwikkeling, en innovatie. Bij Buro Happold werk je aan de meest uitdagende projecten, ook in Nederland. Zo ontwerpen wij de hoogste woontoren van de EU, maar ook een zero-energy laboratorium in Amsterdam. In internationaal verband werken we o.a. aan het hoofdkantoor van Lankuaikei in Shanghai, en dragen we bij aan onze digitale strategie. Spreekt jou deze combinatie van werkzaamheden aan? Dan is Buro Happold iets voor jou!

 

 Be Challenged

Jouw rol

In jouw rol leid je vanaf de start van het project jouw projectteam. Met hen ontwikkel je installatieconcepten, en brengt deze per fase een stap verder. Je overziet de inhoud van het project, en beheerst vanuit de inhoud het proces. Je bewaakt de kwaliteit vanuit het proces, en zorgt ervoor dat de juiste dingen juist worden gedaan. Je begrijpt het nut van standaarden en draagt hieraan bij. Je bent kritisch op werkprocessen, en verbetert deze continue. Je ontwikkelt de engineers in jouw team, en daagt hen uit. Je weet dat we nu het verschil moeten maken om onze klimaatdoelstellingen te realiseren en waarde te creëren voor onze opdrachtgevers. Je handelt vanuit het belang van de opdrachtgever, en in lijn met de missie van Buro Happold. 

 

Be Respected

Jouw profiel

 • Je hebt een WO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring als projectmanager in de installatietechniek
 • Je bent inhoudelijk onderlegd, met een drive tot procesvernieuwing
 • Je begrijpt het belang van procesverbetering, en neemt daarvoor initiatieven
 • Je bent in staat jouw team uit te dagen en daarmee te ontwikkelen
 • Je krijgt dingen gedaan
 • Je bindt en verbindt
 • Als je ervaring hebt met projecten waarin klantprocessen voorop staan is dat een pre (bijvoorbeeld laboratoria of ziekenhuizen)

 

Be Proud

 • Werken aan spannende projecten in Nederland en wereldwijd met gerenommeerde opdrachtgevers en architecten
 • Deel uitmaken van een internationale werkomgeving met leuke collega's en regelmatige teamevenementen
 • Om te werken in een modern kantoor in het centrum van Rotterdam

 

 

Interested? Intrigued? Inspired?

Ben je gemotiveerd door het lezen van deze vacature en herken je jezelf in het profiel?

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

 

Side view of LAD

 Lankuaikei Agriculture Development (LAD) Headquarters, Bild: MVRDV

 

Buro Happold is proud to be a practice of a diverse range of professionals. We actively promote inclusivity to enable every individual to reach their full potential, the more inclusive we are the better our work will be.

We are working to change the lack of representation of minority groups in the built environment, and are particularly keen to hear from anyone who feels they are underrepresented in the industry. We have much to learn from one another. Diverse people with different experiences develop the most innovative and elegant solutions through collaboration.