Ontwerpleider werktuigbouwkundige installaties (m/v/x) - Rotterdam

Ontwerpleider werktuigbouwkundige installaties (m/v/x) - Rotterdam

Establish Innovative Solutions!

Type of contract
Permanent
Grade
Associate
Area of Expertise
Building Environment
Region
Europe
Office / Project Location
Rotterdam
Ref No
5476

Vandaag bijdragen aan duurzamere, gezondere en betere gebouwen, een belangrijke missie van Buro Happold, en van jou. Dat doen wij met bijna 2.000 man wereldwijd in tal van disciplines, sectoren en projecten, ook vanuit Nederland. 

In onze Rotterdamse locatie hebben wij een positie voor een installatie-adviseur, met een sterke focus op klantrelaties, conceptontwikkeling, en innovatie. Bij Buro Happold werk je aan de meest uitdagende projecten, ook in Nederland. Zo ontwerpen wij de hoogste woontoren van de EU, maar ook een zero-energy laboratorium in Amsterdam. In internationaal verband werken we o.a. aan het hoofdkantoor van Lankuaikei in Shanghai, en dragen we bij aan onze digitale strategie. Spreekt jou deze combinatie van werkzaamheden aan?  Dan is Buro Happold iets voor jou! 

 

 Be Challenged

Jouw rol

In jouw rol ontwikkel je vanaf de start van het project het werktuigbouwkundige installatieconcept. Je doet dit van grof naar fijn, van conceptueel naar gedetailleerd, en innoveert. Je overziet de inhoud van het project, en begrijpt de inhoudelijke interactie tussen alle disciplines. Je weet welke informatie jij nodig hebt van anderen voor jouw ontwerpproces, maar begrijpt ook welke informatie jij aan anderen moet leveren voor hun proces. Je begrijpt het belang van verificatie en validatie, en documenteert jouw ontwerpbesluiten. Je begrijpt het nut van standaarden en draagt hieraan bij. Je bent kritisch op werkprocessen, en verbetert deze continue. Je weet dat we nu het verschil moeten maken om onze klimaatdoelstellingen te realiseren en waarde te creëren voor onze opdrachtgevers. Je handelt vanuit het belang van de opdrachtgever, en in lijn met de missie van Buro Happold.

 

Be Respected

Jouw profiel

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring als projectengineer in de installatietechniek
  • Je bent inhoudelijk onderlegd, met een drive tot vernieuwing
  • Je werkt gestructureerd
  • Je stemt vaak af, werkt niet solistisch
  • Als je ervaring hebt met projecten waarin klantprocessen voorop staan is dat een pre (bijvoorbeeld laboratoria of ziekenhuizen)

 

Be Proud

  • Werken aan spannende projecten in Nederland en wereldwijd met gerenommeerde opdrachtgevers en architecten
  • Deel uitmaken van een internationale werkomgeving met leuke collega's en regelmatige teamevenementen
  • Om te werken in een modern kantoor in het centrum van Rotterdam

 

Interested? Intrigued? Inspired?

Ben je gemotiveerd door het lezen van deze vacature en herken je jezelf in het profiel?

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

 

Side view of LAD

 Lankuaikei Agriculture Development (LAD) Headquarters, Bild: MVRDV

 

Buro Happold is proud to be a practice of a diverse range of professionals. We actively promote inclusivity to enable every individual to reach their full potential, the more inclusive we are the better our work will be.

We are working to change the lack of representation of minority groups in the built environment, and are particularly keen to hear from anyone who feels they are underrepresented in the industry. We have much to learn from one another. Diverse people with different experiences develop the most innovative and elegant solutions through collaboration.